Soms komen mooie dingen samen. Zo ging er afgelopen zomer een droom in vervulling, namelijk werken als massagetherapeut in Portugal. Bij Casa Conmigo, het kuuroord waar ik als jong mens in 2007 voor het eerst kwam en geinspireerd werd om massagetherapie te gaan studeren.
Hier in zuid-Portugal komen mensen uit alle hoeken van Nederland om te sap-vasten en fysiek en geestelijk te reinigen. Het is heel erg bijzonder om dit proces mee te mogen maken en er zelfs aan bij te dragen door middel van massage en (lichaams)bewustwording.

Tijdens mijn studiejaren op Holos kwam ik in aanraking met Con Amore, zij verzorgen de Medische Basiskennis vakken zodat mijn behandelingen deels vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraar. In dezelfde zomer als dat ik werkte in Portugal, vroegen zij mij of ik het leuk vond om mee te doen aan een interview, voor een blog voor nieuwe therapeuten. Superleuk natuurlijk en iets waar ik heel graag aan meewerkte.

Hieronder de link waar je het interview terug kunt lezen.
Con Amore Blog: Ook in het buitenland kun je een klantenkring opbouwen

Het is heel leuk om een beroep te hebben waarbij je niet gebonden bent aan één lokatie en zelfs één land.
Ook voor mijn gezin is het geen straf. Het werken in Portugal kan heel heet en warm zijn, maar het geeft ook veel vrijheid en naast hard werken voldoende rust-dagen. Ultieme combinatie om ook genoeg tijd door te brengen in de zon en aan het strand of de eindeloos ongerepte Portugese natuur met mijn allergrootste liefdes: mijn zoontje en mijn vriend Tiko.