Wanneer je geïnteresseerd bent in een losse massage, dan kun je hier lezen welke vormen van massage ik aanbied en wat je daarin kunt verwachten. In een therapeutische sessie pas ik deze technieken vaak vanzelf toe.

Een losse massage duurt tussen de 75-90min en kost €80.

Ontspanningsmassage
Kom binnen, ga even zitten en laat de buitenwereld even van je afglijden. Er hoeft niet veel gepraat te worden – je mag gewoon gaan liggen en je hoeft helemaal niets! Ideaal na een stressvolle periode. Ik nodig je uit om even helemaal ‘hier’ te zijn en je lichaam de kans te geven om te doen wat het zo goed kan als ze de kans krijgt: te herstellen van de geleverde inspanning. Laat je verrassen en sta dromerig maar herboren weer de deur uit ;-).
Uiteraard is veel mogelijk als je bepaalde aandachtspunten hebt!

De Psoas-massage
Deze massage is erg veelzijdig en kan ik op verschillende manieren toepassen. De massage is gericht op de Psoas spier, en lees mijn andere blog voor een complete beschrijving van deze spier.
Wanneer je een strakke Psoas-spier hebt, zou je dit kunnen voelen door rugklachten, klachten in de heupen en/of liezen, darmgebied of borstgebied. Het kan ook zijn dat je je algeheel ‘niet lekker in je vel voelt’. De psoas-spier reageert op stress en als je langdurig in een stressvolle situatie zit, kan deze spier niet meer ontspannen en gaat hij zich vastzetten.
De massage is gericht op ontspanning en onderzoek hoe de psoas-spier voelt of wat je ervaart wanneer je deze massage krijgt.
Veel mensen ervaren deze massage als erg ontspannend en verrassend.

Holistic Pulsing
Een massage waarbij je de kleding aan kunt houden. Ik breng jouw lichaam in beweging door te pulsen. Deze puls-bewegingen kunnen heel diep in het lichaam doordringen, tot op celniveau kan je lichaam mee bewegen.
Blokkades die in het lichaam zitten worden uitgenodigd mee te bewegen en om ‘mee te gaan’ met de stroom die de pulsbeweging veroorzaakt.
Je lichaam bestaat grotendeels uit vloeistof, water is krachtig en wil stromen. Het kan kiezeltjes en zelfs de grootste rotsen beetje bij beetje mee krijgen met de stroming.
De massage wordt als heel erg ontspannen ervaren, het heeft een lange en diepe doorwerking. Je kunt je energieker voelen na deze massage, maar ook meer uitgerust.

Polariteitsmassage – Chakramassage
De massage gebaseerd op het chakra-systeem. In de Oosterse Geneeskunde gaat men uit van chakra’s in het lichaam, energiepunten met ieder hun eigen thema. Deze thema’s baseren zich op kernthema’s van de mens: Zijn, Voelen, Wilskracht, Beminnen, Uitspreken, Zien en het Weten, je intuïtie. Wanneer deze chakra’s goed ontwikkeld zijn, kan de energie ervan vrijelijk stromen en voel je je in balans. Echter kunnen door levensomstandigheden en gebeurtenissen chakra’s uit balans raken, dit zou je kunnen ervaren als een klacht in het fysieke lichaam, maar ook mentaal.
Een polariteitsmassage is een onderzoekende massage waarin ik door middel van mijn handen vraag wat er bij jou gebeurd. Het klinkt zweverig, maar je moet het ondergaan, en je zult je verbazen over de sensaties die voelbaar kunnen worden.

Voetreflexmassage
“Je mag niet aan mijn voeten zitten, dat kietelt!” – hoor ik vaak. Ik daag je uit een voetreflexbehandeling te ondergaan! Deze massage heeft niets met kietelen te maken en grote kans dat je het onverwachts héérlijk vindt.
Reflexpunten zijn de uiteinden van bloed- zenuw- en energiebanen die door het lichaam lopen. Ieder orgaan of andere weefsels zoals spieren hebben zo een ‘eindpunt’ op de voet.
Door voetreflexologie kunnen we indirect het hele lichaam benaderen. Disbalans in het lichaam kan zich uiten door gevoeligheid van het reflexpunt. Voetreflexmassage kan je bewust maken van deze sensaties. We hoeven niets op te lossen.
Deze massage werkt zeer diep door en kan ervoor zorgen dat je beter zal slapen. Het is een effectieve massage voor mensen die veel ‘in het hoofd zitten’.